Verhuur Claire

Op zoek naar zalen voor een onvergetelijk bedrijfsevenement of feest?
Met de ruimte voor 50 tot 700 bezoekers hebben wij eindeloos veel mogelijkheden

Claire

Claire, gevestigd aan het levendige Rembrandtplein, is een unieke en inspirerende locatie met kleurrijke accenten, botanische invloeden en houten vloeren die zorgen voor een perfecte akoestiek en een indrukwekkende uitstraling.

Het weelderige decor van onze locatie zorgt voor een next level beleving voor elk soort evenement. Onze twee verschillende zalen met ieder een heel eigen karakter plus onze cocktailbar bieden eindeloos veel mogelijkheden voor een onvergetelijk op maat gemaakt evenement.

Mogelijkheden

De professionele technische faciliteiten, ons gastvrije personeel, alle verschillende cateringmogelijkheden en de multifunctionele inzetbare ruimtes maken Claire een perfecte locatie die past bij ieder type event van 50 tot 700 personen.

Naast de eigen programmering op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond zijn de verschillende ruimtes een uiterst geschikte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen: van bedrijfsevenementen zoals presentaties, seminars, kick-offs, vergaderingen en recepties tot besloten feesten, tv-opnames, diners en bruiloften.

Mogelijkheden

De professionele technische faciliteiten, ons gastvrije personeel, alle verschillende cateringmogelijkheden en de multifunctionele inzetbare ruimtes maken Claire een perfecte locatie die past bij ieder type event van 50 tot 750 personen.

Naast de eigen programmering op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond zijn de verschillende ruimtes een uiterst geschikte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen: van bedrijfsevenementen zoals presentaties, seminars, kick-offs, vergaderingen en recepties tot besloten feesten, tv-opnames, diners en bruiloften.

Bereikbaarheid

Met haar centrale ligging aan het Rembrandtplein is Claire ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de boot aan te meren aan de Amstel.

Tram 4, 9 en 14 stoppen voor onze locatie op het Rembrandtplein. Daarnaast stoppen ook de volgende nachtbussen hier: 335, 357, 359, 361 en 363. Met parkeergarage The Bank op 50 meter afstand biedt de Claire ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Reviews van klanten

H&M

"Afgelopen november hebben we samen met Claire een prachtig en succesvol event neergezet. Het contact met de eventmanager van Claire liep erg fijn en met de hulp van het gastvrije personeel (zowel catering, bar en technische staf) verliep het soepel. Er werd gedacht in oplossingen en we hebben samen het event naar het hoogste level getild."

D66

"Nog heel veel dank voor onze D66-uitslagenavond in Club Claire. We hebben een hele mooie avond gehad en zijn goed verzorgd, veel dank!"

FNV

"Onlangs hebben wij van FNV Young & United ons jongeren-event mogen vieren in de Claire. Een daverend succes, zo schreef ook dagblad Trouw over het feest. De locatie was een groot onderdeel van dit succes. Claire denkt namelijk graag mee met het organiseren. De aankleding, belichting, bediening en het geluid zijn van zeer hoge kwaliteit. Claire heeft zich in de aanloop naar het event zeer flexibel opgesteld en was bereid eventueel op te schalen indien dit nodig zou blijken. Al met al een erg fijne plek die ik persoonlijk aan iedereen zou willen aanraden."

Get in touch

Mailing adres

Rembrandtplein 17

1017 CT Amsterdam

Email adres
evenement@claire.com
Telefoonnummer
020-2111126